R. de Vreeden

Rene de Vreeden is een gedreven en resultaatgerichte projectmanager die in staat is kleine en grote complexe ICT-projecten te leiden. Zijn persoonlijke eigenschappen (leiderschap, omgevingsbewust, sociale vaardigheden) zijn sterk ontwikkeld. Hij weet mensen te inspireren, belang van het project uit te dragen, betrokkenheid en draagvlak te creëren, waardoor resultaten conform eisen en verwachtingen worden gerealiseerd.

Zijn technisch achtergrond (TH Rijswijk), management verleden en vaktechnisch opleidingen (Prince2 Practitioner, IPMA gecertificeerd en MSP) zorgen ervoor dat hij zelfverzekerd en besluitvaardig handelt. Hij schroomt er niet voor om zijn omgeving aan te spreken over hun taken en verantwoordelijkheden of het projectteam te ondersteunen in hands-on of inhoudelijke activiteiten om het gezamenlijke doel te bereiken (ons succes = jouw succes = mijn succes). Rene verstaat de kunst om zowel met bestuurders, beleidsbepalers als ook met engineers en ontwikkelaars een effectieve relatie op te bouwen en te onderhouden. Door deze kwaliteit kan hij bruggen slaan en resultaten boeken.

Gedurende zijn 19 jarige ICT-loopbaan heeft René diverse rollen vervuld als manager op strategisch, tactisch en operationeel niveau met veel kennis en ervaring in de ICT. Zijn hoge mate van passie voor het vak projectmanagement en ICT, begrijpen van visie en doelstellingen van de klant, de essentie van een goede borging in de staande organisatie zorgen ervoor dat hij zich als projectmanager onderscheid van de rest.

Zijn specialiteiten zijn; Business IT-allignement (ITSM, ISM, ITIL), Cloud computing, ICT-infrastructuur (compute, storage, networking, desktop and application (virtualisatie) en (informatie) beveiliging.

De belangrijkste vijf kernwaarden voor René bij projectvoering zijn (SPORT): Samenwerking, Professionaliteit, Omgevingsbewust, Resultaatgerichtheid en Transparant.