• IPMA-B certificaat behaald

  Posted on september 28, 2012 by in Projectmanagement

  Binnen het vakgebied projectmanagement bestaat voor het professionaliseren als projectmanager voldoende opleidingen. Prince2 en IPMA en Managing Succesful Programmes zijn voor mij de ideale cursussen om het gehele spectrum van projectmanagement te beheersen en als bagage te hebben bij de uitvoering van mij projecten.

  Afgelopen week heb ik mijn IPMA-B certificaat behaald. Het IPMA-B certificaat is mooie aanvulling op mijn Prince2 Practitioner, MSP foundation certificaten en vervanging van IPMA-C

  Met deze aangetoonde ervaring en kennis op het gebied van projectmanagement wil ik  u graag van dienst zijn bij het uitvoeren van mijn projecten.

  Wie weet wat we voor elkaar in de toekomst kunnen betekenen.

  Gr.

  Rene